Tilmeld Nyhedsbrev
Skriv kommentar        -----------------     Se kommentarer

Side 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16
Michael Baruah  skriver den   01-06-2019
den 29.05.2019 var vi 10 på privatbesøg til kaffe og foredrag og rundvisning og til sidst en historie fra det virkelige liv.
Rigtig god oplevelse, god kage og meget vidende foredragsholder!

Peter Østergaard Christensen  skriver den   23-05-2019
Vi var Middagsklubben fra Lyng Kirke på besøg Onsdag d. 22/5, hvor vi fik en fantastisk gennemgang af- og fortælling om museet.
Vi kunne tydeligt mærke den glæde og entusiasme som fremviserne havde og som gjorde det til en utrolig dejlig og stor oplevelse for os at besøge museet.

Uffe Elvej  skriver den   21-05-2019
Vi har i formiddag været på besøg. 17 pensionister fra Kolding Realskole fik et par timer til at gå, med hyggeligt selskab og gode historier. Absolut et besøg værd.

Karin Øllegaard  skriver den   16-05-2019
Personaleforeningen på Børne- og Uddannelsesforvaltningen havde en spændende og oplevelsesrig eftermiddag på Politimuseet. Tak for rundvisning og en meget spændende fortælling fra det virkelige liv.
Tak på foreningens vegne
Karin Øllegaard

Connie Maigaard  skriver den   13-05-2019
Helge og Verner tusind tak for en helt fantastisk eftermiddag på jeres flotte museum, hvor vi alle blev en stor oplevelse rigere.
Jeg har været der engang før, men bestemt ikke sidste gang, der er stadig mange “ uopklarede” steder i musset, der skal udforskes, sager der endnu ikke er hørt.
Mange hilsner
Connie Maigaard
Vamdrup

Erling Mørk-Jensen  skriver den   12-05-2019
Tak til Helge Willesen og Henrik Werner Hansen for et informativt, lærerigt og tankevækkende besøg på Kolding Politimuseum. Vi var en gruppe på 22 personer, der havde valgt et besøg på museet, og vi blev ikke skuffet, efter en guidet rundtur på museet af hhv. Helge og efterfølgende Henrik, der udførligt fortalte om Politietatens store arbejde, både i spektakulære lokale straffesager og i såkaldt almindeligt politiarbejde. Vi fik indblik i kriminaltekniske arbejdsmetoder, ligesom vi rundede gruopvækkende lokale hændelser. Politietatens forhold før, under og efter krigen og frem til i dag, blev også berørt. Alt i alt en oplevelse, der tåler en gentagelse, da alle de mange indtryk nok ikke nåede at bundfælde sig. Det kan varmt anbefales andre borgere, der kan samle 10-40 personer, til at booke et sådant besøg.
I vil ikke fortryde det.

Med venlig hilsen sangkoret ”Spilop”, Vamdrup.

• Kontakt: info@kolding-politimuseum.dk •